*** Водещите вечерни новини на 17 март ***   Заради войната в

...
*** Водещите вечерни новини на 17 март ***
 
Заради войната в
Коментари Харесай

Водещите новини! Край: Спряха ботокса и филърите за Русия. Как мина посещението на Кьовеши?

*** Водещите вечерни вести на 17 март ***

 

Заради войната в Украйна американската компания AbbVie спря доставката на ботокс и филъри за Руската федерация. Именно това са най-популярните артикули в съветската естетична медицина.

От мярката евентуално ще бъде обиден и персонално съветският президент Владимир Путин, който съгласно кожни лекари, представени от медии, има оперативна интервенция на лицето - лифтинг, липотрансфер, филър и ботокс в челото, които компенсират загубата на размер и на колаген в лицето поради стареенето. 

***

„ В умозаключение европейският основен прокурор предложения министъра на правораздаването да направи посещаване в седалището на Европейската прокуратура в Люксембург “.

Министърът на правораздаването Надежда Йорданова организира среща с европейския основен прокурор Лаура Кьовеши, на която бяха разисквани значими детайли от съдействието сред Министерството на правораздаването и Европейската прокуратура.

***

Значително се разминаха оценките на основния прокурор Иван Гешев и на началника на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши след срещата им през днешния ден.

По-рано денем от пресцентъра на държавното обвиняване оповестиха, че събитието е било с работен темперамент, като „ двете страни показаха общата задоволеност от положителното съдействие и постигнатото досега “.

В следобедните часове от офиса на Кьовеши обаче излязоха със следното известие в обществените мрежи: „ Консистентност, увереност, деяние – основните думи, които разказват една доста продуктивна аудиенция в България. Днес европейският основен прокурор организира срещи с министъра на вътрешните работи господин Рашков, министъра на правораздаването госпожа Йорданова, а също и официална среща с основния прокурор Иван Гешев “.

В дипломацията официална среща е такава с присъединяване на две или повече значими персони, която се организира само от вежливост и е изпразнена от друго наличие – не се разискват значими въпроси, отбелязва bTV.

***

***

Има страни, които не се ослушват…

***

Министър-председателят Кирил Петков ще организира среща със секретаря по защитата на Съединени американски щати Лойд Дж. Остин в събота, 19 март.

В рамките на диалога, който ще се състои в Министерския съвет, Петков и Остин ще обсъдят тематики от интерес и за двете страни.

***

Руският модел Грета Ведлер, която назова Владимир Путин " умопобъркан " в обществените мрежи, е открита мъртва, натъпкана в куфар, показва отчет, представен от Fox News.

***

Говорителят на президента, Дмитрий Песков, се закани, че хората, които се афишират срещу войната, ще бъдат считани за „ предатели “ и „ ще изчезнат от съветското общество “.

***

Путин окуражава…

***

Руската страна е постигнала съглашение с украинските военни за взаимно обезпечаване на сигурността в атомната електроцентрала в Чернобил, заяви представителят на външното министерство Мария Захарова, представена от Нова телевизия.

***

" Оставих една бедна България, върнах се в една освен бедна, само че и разрушена България ", съобщи Васил Василев-Зуека при първото си завръщане в родината след 6 месеца.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР